Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, her istediğini alabileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kar sağlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada yemek sofrasında görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aynı sofrada yemek yemek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sofra yemek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada büyük yemek sofrası görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sofralar yemekler görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada sofrada börek yemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofrada yemek yediğini görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments