Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sofra bezi görmek

Rüyada kirli sofra bezi görmek

Rüyada kirli sofra bezi görmek karlı işler alacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kirli sofra bezi gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada kirli sofra bezi görmek onlarla gönül birliği edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Rüyada sofra bezi almak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada sofra bezi görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek çekilen acıların unutulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra bezi çırpmak huzursuz olacağına, bir işe soyunacağına, yanlış kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada sofra bezi satın almak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofra bezi sermek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, rahatının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments