Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra bezi görmek

Rüyada sofra bezi görmek

Rüyada sofra bezi görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada sofra bezi gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada sofra bezi çırpmak kendi işini açacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet eder.

Rüyada sofra bezi almak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sofra bezi görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada sofra bezi satın almak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, Tövbe Edeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kirli sofra bezi görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada sofra bezi sermek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onlardan fayda göreceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments