Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobaya su dökmek

Rüyada sobaya su dökmek

Rüyada sobaya su dökmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobaya su dökmek gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada sobaya su dökmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yanan sobaya su dökmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobada su ısıtmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtına su dökmek kasasının ağırlaşacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sürahiden su dökmek çok güzel işlere gireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada ayaklara su dökmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu su dökmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin arkasından su dökmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments