Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklara su dökmek

Rüyada ayaklara su dökmek

Rüyada ayaklara su dökmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kasasının daha çok para dolacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ayaklara su dökmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada ayaklarına su dökmek afiyette ve keyifte olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, her zaman haklının yanında olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklara su dökmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa su dökmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin ayağına su dökmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ayağına su dökmek parasını ve işini kaybedeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir koyduğu işten üç alacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk su dökmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments