Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan sobaya su dökmek

Rüyada yanan sobaya su dökmek

Rüyada yanan sobaya su dökmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, adından konuşulur olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada yanan sobaya su dökmek gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada yanan sobaya su dökmek ondan faydalanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sobaya su dökmek bolluk ve bereket geçireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada yanan birine su dökmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek günbegün kötüleşeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobayı yanarken görmek zararının büyük olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan sobaya odun atmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments