Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahiden su dökmek

Rüyada sürahiden su dökmek

Rüyada sürahiden su dökmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güç ve para kaybedeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiden su dökmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Rüyada sürahiden su dökmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahideki suyu dökmek kapanan bütün kapıların açılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine inanılır.

Rüyada cam sürahide su görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada cam sürahiden su içmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada sürahiden su içmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet eder.

Rüyada bir sürahi su içmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada su sürahisi görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments