Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobaya dokunmak

Rüyada sobaya dokunmak

Rüyada sobaya dokunmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, tatsızlıkların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobaya dokunmak gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada sobaya dokunmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnına dokunmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüye dokunmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada akrebe dokunmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, şansının da döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercine dokunmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin bacağına dokunmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata dokunmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments