Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrebe dokunmak

Rüyada akrebe dokunmak

Rüyada akrebe dokunmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada akrebe dokunmak gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada akrebe dokunmak bahtının güzelleşeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe dokunmak insanları hak yoluna çağıracağına, sevilen bir dostun geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada birine dokunmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Rüyada birinin alnına dokunmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kıza dokunmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kadına dokunmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakala dokunmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dokunduğunu görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments