Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba dumanı görmek

Rüyada soba dumanı görmek

Rüyada soba dumanı görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada soba dumanı gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada soba dumanı görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bazen de rahat geçeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sobada duman görmek adından konuşulur olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada soba ve duman görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek çok hayır duası alacağına, işlerinin çoğalacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde duman görmek yaptığı hataları düzelteceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments