Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobadan çıkan duman görmek

Rüyada sobadan çıkan duman görmek

Rüyada sobadan çıkan duman görmek kazancının her geçen gün artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobadan çıkan duman gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada soba ve duman görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada sobada duman görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada soba dumanı görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yatırımların heba olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek ömür boyu başarılı olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada evinde duman görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ferahlık veren sözler duymaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments