Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanda boğulmak

Rüyada dumanda boğulmak

Rüyada dumanda boğulmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Rüyada dumanda boğulmak gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Rüyada dumanda boğulmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, onların kıymetini bileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumandan boğulmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, insanlarla iç içe olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada ateş duman görmek anne baba duası alacağına, stresten uzaklaşılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş dumanı görmek hastalanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Rüyada dumansız yangın görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, malların çoğalacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Rüyada ateşle duman görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments