Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba ve borusunu görmek

Rüyada soba ve borusunu görmek

Rüyada soba ve borusunu görmek her isteklerinin yerine geleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, ardından bu kişiye açılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet eder.

Rüyada soba ve borusunu gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada soba borusu kurum görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, işinde verimsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada soba ve borusunu görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Rüyada soba ve boru görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkelemek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

Rüyada soba borusu çıkarmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada soba borusu çırpmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada soba borusu almak tatsızlıkların aşılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, rahatının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments