Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu çırpmak

Rüyada soba borusu çırpmak

Rüyada soba borusu çırpmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, malların artacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada soba borusu çırpmak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada soba borusu çırpmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma çırpmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çamaşır çırpmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kek çırpmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada halı çırpmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Rüyada birşey çırpmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yoğurt çırpmak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tozlu halı çırpmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments