Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde duman görmek

Rüyada gökyüzünde duman görmek

Rüyada gökyüzünde duman görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde duman gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde duman görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada uzakta duman görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek terfi alacağına, büyük mutluluk duyulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından duman çıkmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sigara dumanı üflemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ateşle duman görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments