Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba boru görmek

Rüyada soba boru görmek

Rüyada soba boru görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soba boru gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada soba ve borusunu görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına inanılır.

Rüyada soba borusu temizlemek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, şifa bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusu takmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada soba borusu çıkarmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada soba ve boru görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu kurum görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada soba borusu görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yarınlara bakacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments