Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusunun çıktığını görmek

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kazançlı çıkacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba borusunun çıktığını gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işarettir.

Rüyada soba borusu takmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba ve borusunu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada soba borusu almak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu temizlemek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Rüyada soba borusu kurum görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments