Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey silkelemek

Rüyada birşey silkelemek

Rüyada birşey silkelemek kısmetinin hep açık olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Rüyada birşey silkelemek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çarşaf silkelemek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofra silkelemek problemlere çözüm bulunacağına, çok büyük paralar kazanacağına, zorluklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada kayısı silkelemek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, dertlerinin biteceğine, yolculuğa çıkmaya delalet etmektedir.

Rüyada kum silkelemek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada soba borusu silkelemek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır silkelemek sorunlarının günden güne azalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toz silkelemek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments