Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, insanları sakinleştireceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kazançlı adımlar atılacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin size büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yolunun hep açık olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, maddi konuda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizden para istediğini görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sizi aradığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments