Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir siyasetçi görmek

Rüyada bir siyasetçi görmek

Rüyada bir siyasetçi görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bir siyasetçi gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyasete atılmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyasetçi görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyaset görmek kötü ve zor günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Rüyada bir siyasetçi görmek çalıştığı yerde amir olacağına, içine fesat düşeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işaret eder.

Rüyada siyaset konuşmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments