Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yüzük taşı görmek

Rüyada siyah yüzük taşı görmek

Rüyada siyah yüzük taşı görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah yüzük taşı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah taşlı yüzük almak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taşlı yüzük görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yüzük taşı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işarettir.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments