Rüyada siyah taşlı yüzük almak

Rüyada siyah taşlı yüzük almak korkularının yok olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Rüyada siyah taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yüzük taşı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Rüyada siyah taşlı yüzük görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı yüzük almak ticaret sektörüne atılacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top