Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tek taş yüzük görmek

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek bereketin ve verimin olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, şansının da döneceğine alamet eder.

Rüyada siyah tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük çalmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek rahat rahat yaşayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tek taş yüzüğü kaybetmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek taşlı altın yüzük görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak uzun uzun dalıp gideceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz tek taş yüzük görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kazancının günbegün artacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ünleneceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments