Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yorgan görmek

Rüyada siyah yorgan görmek

Rüyada siyah yorgan görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, saygınlığının da artacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah yorgan gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada siyah yorgan görmek aile hayatının hayır getireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlas yorgan görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yorgan yüzü dikmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayallerine ulaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan vermek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yorgan görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalettir.

Rüyada yorganla örtmek hastalıklarının biteceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan altına girmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments