Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış yorgan görmek

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, arabasını ve toprağının olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlanmış yorgan gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yorganda kurt görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işarettir.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ipi görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek yakın akrabadan gelecek habere, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Rüyada yorgan yapmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada yorgan dikmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada yorgana yüz geçirmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kafasının karışacağına delalettir.

Rüyada yorganı yıkamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments