Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yazı yazmak

Rüyada siyah yazı yazmak

Rüyada siyah yazı yazmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işindeki verimin artacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, darlığa düşmeyeceğine, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada siyah yazı yazmak gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada siyah yazı yazmak mal kayıpları da yaşayacağına, ileri gideceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazı yazdırmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada gazeteye yazı yazmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yazı yazmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Rüyada parmakla yazı yazmak prestij kazanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Rüyada aynaya yazı yazmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments