Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazeteye yazı yazmak

Rüyada gazeteye yazı yazmak

Rüyada gazeteye yazı yazmak kısmetinin de açılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gazeteye yazı yazmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada gazeteye yazı yazmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazeteler görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada gazete haberi görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden gazete almak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gazeteye haber olmak rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet eder.

Rüyada gazete haberi okumak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, önünü açacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada birine gazete vermek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gazete okuduğunu görmek zinde kalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments