Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada tahtaya yazı yazmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet eder.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tahtada yazı yazmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments