Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya yazı yazmak

Rüyada aynaya yazı yazmak

Rüyada aynaya yazı yazmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, başarıların çoğalacağına, meşakkate düşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, küskünlüklerin oluşacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aynaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada aynaya yazı yazmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline yazı yazmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret etmektedir.

Rüyada masaya yazı yazmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Rüyada koluna yazı yazmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada el yazısı yazmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denize yazı yazmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments