Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla yazı yazmak

Rüyada parmakla yazı yazmak

Rüyada parmakla yazı yazmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bereketin ve verimin geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakla yazı yazmak gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada parmakla yazı yazmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir fitne çıkarmaya, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuda yazı yazmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ingilizce yazı yazmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak şansının bir ömür yaver gideceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada koluna yazı yazmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada betona yazı yazmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments