Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yazı yazmak

Rüyada eski yazı yazmak

Rüyada eski yazı yazmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iş hayatında zarar edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Rüyada eski yazı yazmak gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada eski yazı yazmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada betona yazı yazmak kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının yazı yazdığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hidayete ereceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arapça yazı yazmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işarettir.

Rüyada masada yazı yazmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak bir sebeple çok zarar göreceğine, masa başı bir işe gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Rüyada kağıta yazı yazmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments