Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, Allah katında yükseleceğine, kazancın katbekat artacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük yılan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük siyah yılan görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, karlı işlere gireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments