Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve siyah yılan gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Rüyada beyaz siyah yılan görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz yılan görmek helal kazanca sahip olunacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments