Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çizme giymek

Rüyada siyah çizme giymek

Rüyada siyah çizme giymek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada siyah çizme giymek gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Rüyada yeni siyah çizme giymek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada siyah çizme giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, işlerinin hemen hallolacağına, sözünde duracağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah çizme giymek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada siyah uzun çizme görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, lüks, konfor içinde olacağına yorulur.

Rüyada yeni siyah çizme görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kazancının düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah çizme satın almak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments