Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu siyah çizme görmek

Rüyada topuklu siyah çizme görmek

Rüyada topuklu siyah çizme görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, onlardan fayda göreceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Rüyada topuklu siyah çizme gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalettir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek zor zamanların böylece geride kalacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu çizme görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz topuklu çizme görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments