Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya toka takmak

Rüyada kafaya toka takmak

Rüyada kafaya toka takmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, onları gücendireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kafaya toka takmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada toka takmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarına toka takmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı toka takmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sevilen birinin geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada yeşil toka takmak kazancınızın artacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Rüyada saçına toka takmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, özlem gidereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel toka takmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sarı toka takmak kötü haberler alacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments