Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça toka takmak

Rüyada saça toka takmak

Rüyada saça toka takmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça toka takmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada saçına toka takmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçlarına toka takmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saç tokası takmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalettir.

Rüyada saça toka takmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulur.

Rüyada saç tel toka takmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada saç toka takmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada taç toka takmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada başkasının tokasını takmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments