Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek işlerinin düzene gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kurulu düzenin bozulacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek geleceğine bakacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek bol kazançlı günler geçireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments