Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek önünün açık olacağına, sağlığının yerine geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına yorulur.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına inanılır.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, insanları kıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments