Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gözyaşına boğulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek kendini toparlayamayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, anne baba duaları alınacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments