Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi takke görmek

Rüyada mavi takke görmek

Rüyada mavi takke görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, üzüntülerinin biteceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi takke gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Rüyada mavi takke görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada takke giydiğini görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz takke görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada namaz takkesi almak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz takke takmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek zor durumda kalacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dantel takke görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi takmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments