Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi takke görmek

Rüyada kahverengi takke görmek

Rüyada kahverengi takke görmek şansın ve kısmetin açılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, karalar bağlayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, darlanacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi takke gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada kahverengi takke görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı takke görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Rüyada başına takke takmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, daha bir sevileceğine delalettir.

Rüyada namaz takkesi görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz takke takmak zahmete ve derde düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Rüyada yeşil takke giymek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi takmak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi takke görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments