Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah silah görmek

Rüyada siyah silah görmek

Rüyada siyah silah görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, yüzüne kan geleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada siyah silah gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada siyah silah görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkte silah görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek ve silah görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalettir.

Rüyada iki tane silah görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada havaya silah sıkmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Rüyada silahla duvara ateş etmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada silahlı birini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaştan silah almak zorlukların çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments