Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla duvara ateş etmek

Rüyada silahla duvara ateş etmek

Rüyada silahla duvara ateş etmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada silahla duvara ateş etmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada silahla duvara ateş etmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş edeni görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Rüyada birine silahla ateş etmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla düşmana ateş etmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük silahla ateş etmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş eden silah görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments