Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte silah görmek

Rüyada siyah renkte silah görmek

Rüyada siyah renkte silah görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yanlış işler yapacağına, fakirliğinin biteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkte silah gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada siyah renkte silah görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş renkli silah görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın renkli silah görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah silah görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renk araba görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renk köpek görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, işlerin bozulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada siyah renk fare görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ve siyah renk görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments