Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve silah görmek

Rüyada köpek ve silah görmek

Rüyada köpek ve silah görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, şansının da açık olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada köpek ve silah gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Rüyada köpeğe silah sıkmak kişinin sıkıntıların artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada silahla köpek öldürmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve silah görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işarettir.

Rüyada düşmanda silah görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı soygun yapmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, el üstünde tutulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı silah görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalettir.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, keyifli hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah mermisi görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, insan sevindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments