Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya silah sıkmak

Rüyada havaya silah sıkmak

Rüyada havaya silah sıkmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havaya silah sıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada havaya silah sıkmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla havaya sıkmak yaralayacağına ve küstüreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada havaya kurşun sıkmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak onları tebrik edeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, mutluluğunun zedeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılana silah sıkmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde silah sıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, haram mala, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments