Rüyada arkadaştan silah almak

Rüyada arkadaştan silah almak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaştan silah almak gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaştan silah almak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşından silah almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek maddi anlamda feraha ermeye, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşında silah görmek kırgınların barışacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına silah vermek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top