Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı birini görmek

Rüyada silahlı birini görmek

Rüyada silahlı birini görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada silahlı birini gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına işarettir.

Rüyada ölüden silah almak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde silah görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek bazı kayıplar olabileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına silah dayanmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada silah sıkan birini görmek gelirinin de garanti altında olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments