Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saten elbise görmek

Rüyada siyah saten elbise görmek

Rüyada siyah saten elbise görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, güleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah saten elbise gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada siyah saten elbise görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada saten yeşil elbise giymek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise giymek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten elbise görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada mavi saten elbise görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments